fbpx

Teljeskörű megvalósítás

Medence építés az alapoktól a végéig

Mi mindenről gondoskodunk,

a földmunkától kezdve a medence falazatának és gépészetének precíz kialakításán át a medence környezetének exkluzív megjelenéséig. Teljeskörű karbantartást és szaktanácsadást biztosítunk a medence üzemeltetésére vonatkozóan.

A jó időre
nem lehet elég korán felkészülni!

Mi örömmel vállaljuk medencéd teljeskörű, szezon előtti beüzemelését!

Tartalmazza:
  • a medence takarítását
  • a gépészet és az egyéb kiegészítők ellenőrzését
  • a kristálytiszta víz beállítását

A medencéről van szó, mindannyiunknak a nyaralás, a luxus életérzés jut eszünkbe.

És valóban, a saját medence élménye sokat lendít jóllétünkön, de ezt még fokozhatjuk is! Ha egy kis plusz élményre vágysz az otthoni fürdőzés, úszás során, válassz medencébe építhető extráink közül!

Íme néhány kiváló példa:

  • Masszázs elemeink valódi SPA élménnyé változtatják a medencében töltött időt
  • A lámpák varázslatos hangulatot adnak az esti fürdésekhez, vagy ha csak üldögélnél a medence mellett egy finom itallal 
  • Az ellenáramoltató egy folyó sodrását produkálja, úszáshoz, edzéshez nagyszerű kellék 
  • A szkimmer megkönnyíti a medence tisztán tartását, funkciója, hogy összegyűjti a medence felszínén lévő szennyeződéseket

Alapok

Gépészet

Legvégül pedig

A külső burkolást végezzük el, igény esetén pedig a teljes környezet tereprendezését is vállaljuk!

Alkorplan medence fólia

A fólia, ami a medencetest belső felületére kerül, 1.5 mm-es, szöveterősített anyagból készül. Könnyen tisztítható, minimális karbantartást igényel. Alkalmazásával nem lesz gondja megfeketedett fugahézaggal, lemálló festékbevonattal vagy lepattogzó üvegmozaikkal. A fólia lehet egyszínű fehér vagy kék, de sok más színből is lehet választani. Szintén igény szerint választhatóak különböző, akár térhatású 3D-s Touch fóliák, mozaik, kőhatású, egyéb kivitelekben. A fóliákra a gyártó 10 év gyártói garanciát vállal.

Thermo-Block falazó elemek

A Thermo-Block falazóelemek küllemre a beton zsalukövekhez hasonlíthatóak, de polisztirol alapanyagból készülnek. Annak, akinek fontos az energiatakarékosság, aki hőszigeteléssel energiát, pénzt, időt szeretne megtakarítani, érdemes a Thermo-Block építési rendszert választania. Miután anyagában szigetel, így használatával a munkafolyamatok is felgyorsíthatóak.

Szerelvények, extrák

Szkimmer, befúvók, lámpák, ellenáramoltató, masszázs elemek, stb. (opcionálisan, az Ön igényei szerint)

Gépészeti egységek

Szkimmer, befúvók, lámpák, ellenáramoltató, masszázs elemek, stb. (opcionálisan, az Ön igényei szerint)

 
 

Szolgáltatásaink

Medencefedés

A Coverseal fedés hatékony és esztétikus, egyedi és korszerű védelmet nyújt egész évben. 3 féle kivitelben rendelhető: kézi, félautomata és automata – egyedülálló technológiájával 1 perc alatt lezárható a medence! Lezárt állapotban m2-ként 150 kg-val terhelhető, így teljesen mértékben óvja gyermekeket, házi kedvenceket.

Medence építés

A minőségi munka gondos előkészületeket igényel. Ha egy építkezéshez nem megfelelő odafigyeléssel kezd hozzá a szakember, az egész projekt veszélybe kerülhet. Épp ezért koncentrálunk igazán a medence építésének kezdeti szakaszában a kiváló alapozásra!

WPC kerítés

areg rev rtb hrtb twtbrwthberh 5hb ztnzrn stbes era awefgr ghzthznj z jrwshjthrseasrthgzjuzj uzk  srhukl p.sthrhgre herhrt   zjt uzkdtzkjdrtzj6rj zj zdzj z jr sthj zj suz65443w 54w therhhtjnzrdt