fbpx

Mi így építjük meg a kerítését

Kerítés helyének kialakítása

A munka megkezdése előtt a kerítés vonalának kijelölése, majd sávalap kiásása.

Kiemelt föld elszállítása igény szerint.

Kerítés szerkezetének megépítése

A kerítés alapjának, lábazatának betonozása, fém vagy faszerkezetének kialakítása, alapozással és festéssel.

Végül a választott WPC vagy trapézlemez elemek helyére rakása, az Ön elképzelése szerint.

Miután pedig végzünk a tereprendezéssel (opcionális), az Ön kerítése kész. 

  Termékleírások

  Mind a WPC, mind a trapézlemez kerítések esetén, Ön egy széles színválaszték alapján választhatja ki a házához, annak környezetéhez leginkább illő színt.

  WPC

  A WPC-t a kerítések mellett teraszok, korlátok építésekhez is használjuk. A WPC a tömör fából készült burkolatok alternatívája. Látványban alig tér el a tömör fa termékektől, felületének megjelenése és tapintása megtévesztően hasonlít a valódi fa felületéhez.

  A WPC előnyei, hogy szinte gondozásmentes megoldásként, tartós és biztonságos felületet biztosít. Nem vetemedik és szálkásodik, ezért például a kisgyermekes családok számára is ideális választás.

  A WPC anyaga fa-műanyag kompozit, 60% farostból, 30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll, amit magas hőmérsékleten nagy nyomás alatt préselnek össze.

  A kép tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül. A WPC színminta alapján kerül kiválasztásra.

  Trapézlemez

  A trapézlemez népszerűségét költséghatékonysága mellett, sokoldalú felhasználhatóságának is köszönheti. Tetőfedéshez, melléképületek, kerítések építéséhez egyaránt megfelelő, ellenállósága miatt pedig bel- és kültéren egyaránt használható.

  A trapézlemezek széles színválasztékának köszönhetően esztétikus megjelenést biztosít, akár famintás, fautánzatú változatában is.

  A trapézlemez rendkívül nagy szilárdságú, kellőképpen merev, időjárás álló és tartós alapanyag, teli és áttört kerítések építéséhez egyaránt használható..