fbpx

Coverseal a Welltek Kft-től

Prémium megoldás medencefedésre!

Coverseal medencefedés

Exkluzív megjelenés, biztonságos fedés

Coverseal prémium medencefedés

Képzeld el a kertedet, ahol a víz tükrözi a napsugarakat, és minden részlet harmonikusan illeszkedik egymáshoz. A Coverseal medencefedés egy olyan megoldás, ami nem csupán a medencédet védi, de egyúttal stílusos elemként is szolgál

Coverseal állatbarát medencefedés

  • A vegyszeres medencék vegyszer használata jelentősen lecsökken.
  • Könnyen kezelhető és takarítható a kifeszített takaró fólia

A Coverseal fedés hatékony és esztétikus, egyedi és korszerű védelmet nyújt egész évben.

Jelentősen csökkenti a fotoszintézist, és így az algák felhalmozódását is. Ez stabil pH-mutatókat eredményez, és jelentősen csökkenti a kémiai vízkezelő termékek szükségességét.

Coverseal
nagy teherbírású
medencefedés

  • Lezárt állapotban m2-ként 150 kg-val terhelhető.
  • Gyermek, felnőtt és állatbarát.

Coverseal medencefedés
többféle kiveitelben

  • Teljesen automata
  • Félautomata
  • Manuális

Élvezze a gondtalan medence használatot

A Coverseal fedések prémium minőségű, tartós PVC-ből készülnek, amely rendkívül ellenálló a külső hatásokkal szemben.
Az anyag kiválóan védi medencédet a szélsőséges időjárási viszonyoktól és a nap káros UV-sugaraitól. A PVC anyagnak köszönhetően a fedés könnyen tisztítható, és hosszú éveken át szolgálja a medencevédelmet.
_JMI6874
_JMI6879
1
Bonzai (18)
C500_SA_Arbre_blanc (9)
Chateau (11)
Chateau (21)
Jardins et Prés (10)
Mirror2
Mirror14

Mi adja a Coverseal fedés prémium minőségét?

A korszerű és időtálló anyagok kiválasztására fordított gondosság tette a medencék fedését valóban biztonságossá és megbízhatóvá.
A gyorsan nyíló flexibilis ajtók világából induló technológiát a gyártók rendkívül igényes és egyedi uszodai igényekhez alakították ki.

Csúcstechnológiának köszönhetően

a Coverseal medence fedés az egyik legkedveltebb fedés a piacon

Minőségű anyagokból, profi szakemberekkel, nagy hozzáértéssel és odafigyeléssel készül. A járható, biztonságos és rendkívül gazdaságos tulajdonságokkal rendelkező medence fedés, hosszútávú védelme lehet medencéjének.

Szolgáltatásaink

Medencefedés

A Coverseal fedés hatékony és esztétikus, egyedi és korszerű védelmet nyújt egész évben. 3 féle kivitelben rendelhető: kézi, félautomata és automata – egyedülálló technológiájával 1 perc alatt lezárható a medence! Lezárt állapotban m2-ként 150 kg-val terhelhető, így teljesen mértékben óvja gyermekeket, házi kedvenceket.

Medence építés

A minőségi munka gondos előkészületeket igényel. Ha egy építkezéshez nem megfelelő odafigyeléssel kezd hozzá a szakember, az egész projekt veszélybe kerülhet. Épp ezért koncentrálunk igazán a medence építésének kezdeti szakaszában a kiváló alapozásra!

WPC kerítés

areg rev rtb hrtb twtbrwthberh 5hb ztnzrn stbes era awefgr ghzthznj z jrwshjthrseasrthgzjuzj uzk  srhukl p.sthrhgre herhrt   zjt uzkdtzkjdrtzj6rj zj zdzj z jr sthj zj suz65443w 54w therhhtjnzrdt