fbpx

Kerítések és teraszok

Mi így építjük meg a kerítését

Árajánlat

Gyorsan, precízen

Elegáns megejelenés

Kerítés és a medence körüli WPC burkolás, anyagok beszerzése, szállítása és beszerelése .

WPC

A WPC-t a kerítések mellett teraszok, korlátok építésekhez is használjuk. A WPC a tömör fából készült burkolatok alternatívája. Látványban alig tér el a tömör fa termékektől, felületének megjelenése és tapintása megtévesztően hasonlít a valódi fa felületéhez.

A WPC előnyei, hogy szinte gondozásmentes megoldásként, tartós és biztonságos felületet biztosít. Nem vetemedik és szálkásodik, ezért például a kisgyermekes családok számára is ideális választás.

A WPC anyaga fa-műanyag kompozit, 60% farostból, 30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll, amit magas hőmérsékleten nagy nyomás alatt préselnek össze.

A kép tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül. A WPC színminta alapján kerül kiválasztásra.

Trapézlemez

A trapézlemez népszerűségét költséghatékonysága mellett, sokoldalú felhasználhatóságának is köszönheti. Tetőfedéshez, melléképületek, kerítések építéséhez egyaránt megfelelő, ellenállósága miatt pedig bel- és kültéren egyaránt használható.

A trapézlemezek széles színválasztékának köszönhetően esztétikus megjelenést biztosít, akár famintás, fautánzatú változatában is.

A trapézlemez rendkívül nagy szilárdságú, kellőképpen merev, időjárás álló és tartós alapanyag, teli és áttört kerítések építéséhez egyaránt használható..

Szolgáltatásaink

Medencefedés

A Coverseal fedés hatékony és esztétikus, egyedi és korszerű védelmet nyújt egész évben. 3 féle kivitelben rendelhető: kézi, félautomata és automata – egyedülálló technológiájával 1 perc alatt lezárható a medence! Lezárt állapotban m2-ként 150 kg-val terhelhető, így teljesen mértékben óvja gyermekeket, házi kedvenceket.

Medence építés

A minőségi munka gondos előkészületeket igényel. Ha egy építkezéshez nem megfelelő odafigyeléssel kezd hozzá a szakember, az egész projekt veszélybe kerülhet. Épp ezért koncentrálunk igazán a medence építésének kezdeti szakaszában a kiváló alapozásra!

WPC kerítés

areg rev rtb hrtb twtbrwthberh 5hb ztnzrn stbes era awefgr ghzthznj z jrwshjthrseasrthgzjuzj uzk  srhukl p.sthrhgre herhrt   zjt uzkdtzkjdrtzj6rj zj zdzj z jr sthj zj suz65443w 54w therhhtjnzrdt