fbpx

Miután munkatársaink éveket töltöttek el medencék építésével, döntöttek úgy, hogy szakmai tapasztalatukat felhasználva, létrehoznak egy minden igényt kielégítő új céget, a Welltek Kft-t.

A megalapítás óta a kiemelkedő minőségű medence kivitelezéssel váltunk ismerté. Ügyfeleink szeretik, hogy kívánságaik figyelembe vétele mellett, de a biztonságos megvalósíthatóságot szem előtt tartva, teljeskörűen kivitelezzük részükre a megálmodott medencéjüket.

Cégünk profilja:

  • Modern Thermo-Blockból épített, fóliás medencék kivitelezése.
  • Modern WPC és lemezkerítések (számos színben és formában) kivitelezése.
  • Modern teraszok, közlekedők (Kő, WPC, stb.) burkolása.
  • Régi medencék, kerítések, teraszok felújítása, átépítése.

Medence:

Vállaljuk a teljes munkafolyamatot, a medencegödör kiásásától, medencetest kifóliázásán, a komplett gépészeti egységek, vízforgató berendezések, élményfokozó extrák (lépcsők, ülőpadok, befúvók, világítások, stb.) beépítésén és üzembehelyezésén át, a végső burkolásokig és tereprendezésig.

Kerítés és terasz:

Mind a WPC, mind a lemezkerítések esetén, ügyfeleink széles színválaszték alapján választhatják ki a házukhoz, környezetükhöz, színben és stílusban leginkább illő kerítés, terasz építését, melyet cégünk szintén az alapoktól a tereprendezésig, teljeskörűen kivitelez.

Amennyiben meglévő medencéjét, teraszát, kerítését szeretné átépíteni, felújítani, modernizálni, keressen minket bizalommal!

Cégünk gépparkja lehetővé teszi, hogy a gépi földmunkáktól kezdve, a
betonozásokon keresztül, a tereprendezéssel bezárólag, a munkáinkat saját magunk végezzük, és így teljes felelősséget és garanciát vállaljunk az elvégzett munkáinkért!

Számunkra fontos, hogy amit Ön megálmodott, azt mi szakszerűen megvalósítsuk az Ön legnagyobb megelégedésére!

Keressen minket bizalommal!

viber_kép_2022-10-31_21-22-03-585